You are reading

Container Studio – MB Architects

New York studio MB Architecture have completed an art studio in the woods made of two steel shipping containers in Amagansett, New York.

El estudio radicado en Nueva York , MB Architects han completado un estudio de arte en el bosque formado por dos contenedores.

Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_001

New York studio MB Architecture have completed an art studio in the woods made of two steel shipping containers in Amagansett, New York.

Called Container Studio, the structure features two containers positioned next to each other on a foundation wall, within which a basement has been created.

The height of the space was increased by cutting away most of the floor of the containers, connecting them with the basement space beneath.

Glass façades seal the containers at either end.

Here’s some information from the architect:
Art Studio – Amagansett, NY

The client needed an art studio close to her house (which we renovated in 2008).

Her requirements were for a space of about 700 sf and a stringent budget of $60,000; and for a simple structure that would be both inviting and reflective.

Our solution was to use two 9’-6” x 40’ x 8’ shipping containers (cost: $2,500 each, delivered) perched over a 9’ foundation wall/cellar.

By cutting 75% of the floor of the containers, we were able to move the painting studio to a lower level via a wide staircase and take advantage of a high ceiling.

The staircase itself acts as a transitional space for viewing art work.

The upper floor provides a more intimate work area and a sitting area.

The containers were painted dark charcoal to maintain continuity with the original house and to recede in the shadows of a dense wooded site.

The total area of the studio is 840 sf and the final cost was $58,000.

El estudio radicado en Nueva York , MB Architects han completado un estudio de arte en el bosque formado por dos contenedores.

Llamado Container Studio, la estructura cuenta con dos contenedores colocados uno junto al otro en una pared de la fundación, en el que se ha creado un sótano.

La altura se incrementó cortando la mayor parte del suelo de los contenedores, que los conectan con el espacio del sótano debajo.

He aquí alguna información del arquitecto:
Taller de Arte – Amagansett, NY

El cliente necesitaba un estudio de arte ligado a su casa (que hemos renovado en 2008).

Sus requisitos eran para un espacio de unos 700 pies cuadrados y un presupuesto de 60.000 dólares estrictos, y de una estructura simple que sería a la vez de invitación y reflexión.

Nuestra solución fue utilizar dos 9′-6 “x 40” x 8 ‘contenedores de embarque (costo: $ 2.500 cada uno, entregado) posado sobre una pared de la fundación.

Al reducir el 75% del suelo de los contenedores, hemos sido capaces de mover el estudio de pintura a un nivel inferior a través de una amplia escalera y tomar ventaja de un techo alto.

La propia escalera actúa como un espacio de transición para el trabajo de arte visual.

La planta superior ofrece un área de trabajo más íntimo y una sala de estar.

Los contenedores fueron pintados carbón oscuro para mantener la continuidad con la casa original y retroceder a la sombra de un sitio arbolado denso.

El área total del estudio es de 840 pies cuadrados y el costo final fue de $ 58.000.

Vía Deseen.com

Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_006

Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_005 Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_004 Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_003 Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_002 Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock_001 Container-Studio-by-MB-Architecture-archiblock

Comments are closed